Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Pepřenky hnědé podle knihy Domácí cukrářství sester Kresbachových z roku 1910
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
S Vladimírou Jakouběovou a Jaroslavem Hořením nahlížíme do kořenek v městských kuchyních a nacházíme tam různé exotické koření. Například kardamom využijeme při přípravě pepřenek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tlustá tak akorát 1 + recept na Masarykovo cukroví
Na nedělní vlně Hradce Králové
-
Zázvorový nápoj lásky ze starého verbáře
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Perníkový závin
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Proč se otylce hnědé přezdívá naštvané avokádo?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
S banánem téměř všichni chybujeme. Oloupat a sníst ho ve společnosti je oříšek, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání
-
O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?
Jezte, ať vám to sluší
-
S hubnutím nespěchejte. Tělo bychom neměli vnímat jako problém, přibližuje výživová poradkyně
Host Lucie Výborné
-
Architektka: Města ztrácejí původní význam obchodu a sdružování. Přesouváme se do online prostoru
Leonardo Plus