Host Radiožurnálu
Nejlépe vařím, když jsem naštvaná, usmívá se foodblogerka Dagmar Heřtová
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
„Anglická snídaně vás nasytí až do večera, je to takové národní jídlo, patří k Británii,“ vypráví foodblogerka a gastronomická žurnalistka Dagmar Heřtová, která žije střídavě v Česku a Anglii. A právě posledně jmenovaná země podle ní udělala v gastronomii obrovský kus práce. „Všichni nejlepší kuchaři chtějí mít restauraci v Londýně nebo na anglickém venkově,“ říká. V čem vidí půvab a kvalitu legendárního pokrmu fish and chips? A v čem ji nejvíce pomohl tatínek cukrář?
Patricie Strouhalová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
foodblogerka Dagmar Heřtová: Lidé konečně pochopili, že bylinky mají moc a nedá se bez nich vařit
Blízká setkání
-
Pomazánka marmite vypadá jako něco, co patří do garáže. Pro Brity je ale ikonická, říká foodblogerka
Host Radiožurnálu
-
Jaroslav Sapík připravil hořčičnou a křenovou omáčku k táliánům
Pochoutky na talíři
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
Turecký kebab dobyl Německo
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
Jídlo se mi do života motá odmalička, říká foodbloggerka Petra Tajovsky Pospěchová
Dobré dopoledne
-
Zdravotní sestra Šárka vzpomíná na stav nouze: Nikdo nám neřekl, jak to bude bolet...
Seriál Radiožurnálu