Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Lovosická cukrárna Botanica Bakery nabízí návštěvníkům harmonické spojení kávy a zákusků a květin
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Sever
Barbora Buršová v cukrařině vždy jen brigádničila. Teď ale už druhým rokem provozuje s přítelem Patrikem Martinkem v Lovosicích cukrárnu Botanica Bakery. Název vysvětluje tím, že květina, zákusek a káva patří k sobě – vždyť to přece také jsou ty nejtypičtější dárky.
Eva Bucharová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ručně vyráběnou čokoládu můžete ochutnat v Ústí nad Labem
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Dagmar Ruščáková: Jak naplánovat dovolenou
Nedělní káva
-
Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková
Ve vlastní šťávě
-
Řezy zvané macecha k pomilování od Dagmar Šimurdové
Pochoutkový rok
-
Jídlo do krabičky – a tu vrátit. „Vratné obaly na jídlo neprodukují odpad,“ láká podnikatel Širočka
Hovory
-
Čatní z cukety
Vařte s námi
-
Písně o kávě
Volej
-
Makový kringel
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nejdůležitější při míchání drinků je led, říká barman, který byl na mistrovství světa
Dámská jízda
-
Makový chleba z kvásku
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou