Vaříme s Habadějem
Rizoto s mletým masem a strouhaným sýrem. Tradiční italské jídlo vařené až do krémové konzistence
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Rizoto je český název pro typicky italský pokrm z rýže zvaný risotto. Podle tradičního receptu by se mělo připravovat z rýže vařené ve vývaru, která se doplňuje máslem a cibulí. Díky tomu se všechny chutě krásně propojí a jídlo získá typickou krémovou konzistenci.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Beata Rajská připravila italské risotto s chřestem a krevetami
Pochoutky na talíři
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 5. 2024
Pochoutkový rok
-
Rychlá brokolicová omáčka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Domácí pizza potěší nejen malé strávníky, zároveň si ji můžete posypat čímkoliv, co máte po ruce
Vaříme s Habadějem
-
S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer
Ve vlastní šťávě
-
Špagety s rajčaty a lilkem. Recept Romana Pauluse na pravé italské těstoviny za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Rizoto: Chuť záleží na vývaru, kterým podléváme
Na vidličce Romana Pauluse
-
Starší pečivo nevyhazujte, radí autorka Recyklované kuchařky
Host Radiožurnálu