Kuchařské čarování
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
České Budějovice
Je období půstu, a tak se kulinář Petr Stupka ve svém Kuchařském čarování zaměří na luštěniny. Nabídne recepty na sekanou z čočky, cizrnové krokety, fazolový burger a mnoho dalších nápadů jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sladké pečivo s mákem, medem a dalšími dary podzimu
Kuchařské čarování
-
Tatarský biftek lze jíst dvěma způsoby. Nikdy se nemaže najednou celá topinka, tvrdí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Rychlá brokolicová omáčka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vaše každodenní inspirace: Bylinky (nejen) ze zahrádky
Káva o čtvrté
-
Černé dny Jiřího Voskovce. Tajemství, které se stalo celoživotním traumatem
Stopy, fakta, tajemství...
-
Babiččiny kynutá štrůdle s mákem na Družebnou neděli
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jednou jsem musel přejít nahatý po náměstí. Bylo to strašný, vzpomíná herec Roman Zach
Alex a host
-
Turecká renesance aneb Sny o princi Džemovi
Spirituála