Kuchařské čarování
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
České Budějovice
Super rychlý paštikový krém, staročeský pudink s uzeným jazykem, smažený brzlík. Recepty na takové pochutiny nabídne ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. Pak přijde na řadu volba mezi křidýlkem a stehýnkem, myšleno tím z kuřete jako hlavní chod, a na závěr věhlasný čokoládový dezert.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
-
Škvarková bábovka od Jiřiny Horňákové
Pochoutkový rok
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Slaný koláč z Porýní od kuchaře Jana Letovského z pivního baru Nota Bene
Pochoutky na talíři
-
Rejžová polévka s kuřaty podle kuchařky Marie Rosické
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou